Četvrtak, 01 Ožujak 2018

Ogulinski čelnici na otvorenju Sajma projeKAta

Napisao 
Ministar državne imovine Goran Marić je, u karlovačkom Gradskom kazalištu Zorin dom, otvorio dvodnevni Sajam projeKAta u Gradu susreta – PROJEKTIKA. Radi se o gospodarskoj manifestaciji tijekom koje će biti upriličene izložbe, predavanja, edukacije, medijska nazočnost, ali i poslovni razgovori kroz koje se afirmira projektni pristup rješavanju razvojnih izazova.
Među brojnim gostima i uzvanicima svečanom otvorenju nazočili su i čelnici Grada Ogulina gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegov zamjenik Daniel Vukelja, sa suradnicima.
Nakon otvorenja uslijedila je serija seminara i prezentacija u prostoru HGK - Županijske komore Karlovac, što će se nastaviti i tijekom petka, uz nazočnost državnih, županijskih i lokalnih dužnosnika, ekonomskih, pravnih i financijskih stručnjaka, gospodarstvenika te projektnih stručnjaka drugih struka.

Ova manifestacija se održava po prvi put, a organizirali su je zajedničkim snagama Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Karlovac, Karlovačka županija, Grad Karlovac i Razvojna agencija Karlovačke županije.
Tijekom trajanja sajma zainteresiranoj javnosti predstaviti će se više od 50 izlagača na oko 300 m² izložbenog prostora, a među njima, osim izlagača iz Karlovačke županije i izlagači iz susjednih županija, te gosti iz Novog mesta i Bihaća, sa svojim projektima.
Pročitano 2167 puta