Ponedjeljak, 12 Veljača 2018

Kolegij župana sa županijskim pročelnicima u Plaškom

Napisao/la 
Kolegij župana s pročelnicima Karlovačke županije je, prema najavama, održan  u Plaškom, u prostoru Osnovne škole  Plaški. Na kolegiju, na kojem ćsu sudjelovali i predstavnici općinske vlasti Plaškog na čelu sa načelnikom Perom Damjanovićem, vodila se rasprava   o projektima Karlovačke županije, posebno onima koji se odnose na područje Plaškog.

Nakon kolegija, župan Damir Jelić i njegovi suradnici obišli su prostor škole i tom  prigodom  uručili domaćinima donaciju računalne opreme. Riječ je o donaciji rabljenih računala i pripadajuće opreme koju Županija donira školama u Plaškom, Slunju i Cetingradu. Prilikom predaje donacije, župan je  simbolično pustio u rad jedno od računala, te naglasio:



Na donaciji je zahvalio ravnatelj Osnovne škole Plaški Vlatko Kulić:



U nastavku je kratko predstavljen i program pomoćnika u nastavi koji se provodi u školama Karlovačke županije, pa tako i u OŠ Plaški. Učinila je to zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar:



Na kraju kolegija i predaje donacije, načelnik Općine Plaški Pero Damjanović je izrazio zadovoljstvo, a "točku na i" nakon njega je stavio župan Damir Jelić. Evo štu su zaključili:

Pročitano 2009 puta