Ponedjeljak, 09 Rujan 2019

519. rođendan Grada Ogulina slavit ćemo bogatim programom

Napisao/la 
Turnirom Ženskog rukometnog kluba Ogulin te projekcijom filma "General", u subotu je započeo program proslave 519. rođendana Grada Ogulina i blagdana Uzivšenja Svetoga Križa. Rukometni turnir održan je u Gradskoj sportskoj dvorani, dok je projekcija filma održana u Školskoj sportskoj dvorani. Besplatne ulaznice za projekciju podijeljene su zainteresiranim sugrađanima, koji su u velikom broju zauzeli svoja mjesta i uživali u filmu.

Ovogodišnji program proslave Dana Grada Ogulina uistinu je bogat i sadržajan, a, danas i u utorak, bit će nastavljen, u Pučkom otvorenom učilištu, radionicama Društva pedagoga tehničke kulture Ogulin. Danas, od 17 sati, na rasporedu je radionica pod nazivom "Robokids". U utorak, u isto vrijeme i na istom mjestu, održat će se turnir u računalnim igrama "Gaming night".

Program proslave trajat će sve do nedjelje, 15. rujna, a, između ostalog, u petak nas u Frankopanskom kaštelu, od 10 sati, očekuje otvorenje Festivala Ogulinskog zelja, radionice za djecu, te Crosir festival. Osim toga, petak i subota nude nam brojne koncerte, izložbe, predstave, a u subotu će rođendanska proslava doživjeti svoj vrhunac.

Naime, na sam Dan Grada, 14. rujna, Ogulin bi trebao dobiti i Trg Petra Stipetića, a u podne će, u nazočnosti brojnih gostiju i uzvanika, bit održana i svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina. Sve će okončati velikim, slavljeničkim koncertom Psihomodo popa. Posljednjeg dana proslave, u nedjelju, očekuju nas sportski sadržaji.

Teško je u par minuta prepričati sve ono što nas očekuje u gradu podno Kleka u narednim danima, pa vas pozivamo da zavirite u program i pronađete nešto za sebe.
Pročitano 1627 puta