Srijeda, 14 Kolovoz 2019

U četvrtak u Ogulinu počinje Dance nature festival

Napisao/la  Tina Trivanović; foto: Facebook - Dance Nature
Ovogodišnje izdanje manifestacije Ljeto u Ogulinu bliži se kraju, a donijelo nam je čitav niz sadržaja. Bilo je tu radionica za osnovnoškolce, tečaj engleskog jezika, koncerata, ali i filmskih projekcija.
Podsjećamo, nakon Riječnog kina, po prvi put u našem gradu imali smo priliku uživati u Motovun film festivalu. Nije nedostajalo niti sportskih i rekreativnih nadmetanja i turnira, a nikako ne smijemo zaboraviti niti ogulinsku plažu koja je ove godine bila postavljena kod Cesarovca.
Na toj lokaciji svake subote održavao se i Ljetni plesni tečaj kojeg su vodili predstavnici Plesne škole Alegria. Tako smo imali priliku naučiti plesati salsu, bachatu, discofox, ali i engleski i bečki valcer.

Upravo zahvaljujući Plesnoj školi Alegria, ovog vikenda očekuje nas veliko plesno finale. Naime, sutra u 17 sati bit će otvoren Dance Nature festival, a više detalja doznajemo od voditeljice Plesne škole Alegria, Katarine Čavale:



Naša sugovornica u nastavku nudi odgovor na pitanje gdje će se festival održavati, te što nas očekuje u četvrtak na otvorenju:



Festival će donijeti brojne sadržaje tijekom cijelog vikenda, a okupit će brojne plesače iz Hrvatske, ali i inozemstva. Katarina Čavala kaže:



Prema riječima naše sugovornice, ovakav festival u Hrvatskoj nema nitko, ali niti u Europi, barem kada je riječ o ovako velikom izboru plesnih radionica.
Pročitano 589 puta