Četvrtak, 25 Srpanj 2019

Drežnica bi uskoro mogla dobiti bankomat

Napisao/la  Tina Trivanović; foto - SDSS Ogulin
U utorak su djelatnici Cesta Karlovac izveli radove na presvlačenju tristotinjak metara asfalta, u naselju Trbovići, u Drežnici. Radove je obišao predsjednik Mjesnog odbora Drežnica, Đorđe Tomić.
Podsjećamo, prošle godine asfaltirano je preko 1200 metara novog sloja, a ovi posljednji radovi su još samo jedan mali korak u obnovi ove, nekad državne, ceste koja je spajala Begovo Razdolje sa Likom. Danas je ova cesta kategorizirana kao županijska, te spada pod ingerenciju Županijske uprave za ceste.

Kako doznajemo od čelnih ljudi ogulinskog SDSS-a, proteklih dana održano je i nekoliko sastanaka gradonačelnika Dalibora Domitrovića, njegovog zamjenika Nevena Ivoševića i predsjednika MO Drežnica, Đorđa Tomića sa djelatnicima Erste banke na temu mogućnosti postavljanja bankomata u Drežnici.

Djelatnici banke posjetili su Drežnicu kako bi se uvjerili u tehničke predispozicije potrebne za postavljanje bankomata, prijeko potrebnog žiteljima Drežnice. Naime, nakon zatvaranja poslovnice pošte u Drežnici, stanovnici Drežnice moraju ići po svoje plaće i mirovine u 50-ak kilometara udaljeni Ogulin što predstavlja veliki problem, posebno starijem stanovništvu. Bankomat bi trebao biti postavljen na zgradi bivše pošte, koja je u vlasništvu Grada Ogulina.

"Nadamo se da će cesta i bankomat bar malo olakšati život u ovom najudaljenijem kraju grada Ogulina." - poručili su ogulinski SDSS-ovci.
Pročitano 739 puta