Četvrtak, 18 Srpanj 2019

U nedjelju ogulinski bendovi sviraju za Emmu

Napisao/la 
Vjerujemo da vam je već poznato kako su ogulinski biciklisti Željko Magdić i Ivan Puškarić, nažalost, zbog ozlijede šake profesora Puškarića, bili primorani odustati od humanitarne biciklijade od Ogulina do Vatikana i natrag za mladu Emmu.

Podsjetimo, cilj im je bio za vrijeme biciklijade do Vatikana, duge oko 1500 km, prikupiti što više novčanih sredstava za našu Ogulinku Emmu koja treba dizalo u obiteljskoj kući. Cijena dizala iznosi 93.000,00 kuna bez PDV-a, a kako bi se akcija unatoč svemu nastavila pobrinula se Udruga Oda prijateljstvu na čiji se poseban račun u Erste banci već danima primaju uplate.

Ova humanitarna priča nastavlja se, a priliku da svi zajedno omogućimo Emmi i njenoj obitelji bolji život dobit ćemo u nedjelju. Naime, za 19 sati najavljen je početak velikog humanitarnog koncerta "Ogulin za Emmu", a održat će se u dvorištu Frankopanske kule. Ogulince će zabavljati ogulinski bendovi Alf, Partyano, Master, Sound source, a cijena ulaznice iznosi 20,00 kuna. Koncert organiziraju Grad Ogulin, Udruga Oda prijateljstvu, Zavičajni muzej Ogulin, Gradsko društvo Crvenog križa Ogulin i ZAMP, a događaj medijski pokriva Radio Ogulin.

Ukoliko želite pomoći Emmi, a niste u mogućnosti doći na koncert možete to učiniti uplatom na poseban broj računa Udruge Oda prijateljstvu HR1024020061500070219.

O ovoj humanitarnoj priči bit će još govora u narednim danima u našem programu.
Pročitano 941 puta