Petak, 07 Lipanj 2019

Gradonačelnik upriličio prijam za mažoretkinje

Napisao/la 
Gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegovi zamjenici, Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, upriličili su prijam za mažoretkinje Društva naša djeca Ogulin, a povodom njihovog uspjeha na državnom natjecanju. Prijam je održan u ogulinskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici.

Podsjećamo, državno prvenstvo mažoretkinja održano je u svibnju u Novalji. Sa natjecanja naše mažoretkinje vratile su se sa osvojenom broncom u kategoriji formacija pom poni sa juniorima, te osvojenim srebrom u neformacijama par seniorke, koje su plesale Helena Cindrić i Paula Vučić. Od ostalih rezultata, u formaciji štap juniori mažoretkinje su osvojile 7. mjesto, a u neformacijama: par juniori Ines Španić i Patricija Stipetić 4. mjesto, solo seniorka Dajana Jančić 5. mjesto i solo juniorka Tereza Brozović 4. mjesto.
Ovo su izvrsni rezultati naših djevojaka, ukoliko imamo na umu da su na ovogodišnjoj državnoj smotri bile prijavljene 42 formacije i 22 neformacije. 

Osvrnuvši se na ostvarene rezultate i nastup na Državnoj smotri u mažoret plesu, predsjednica Društva naša djeca Ogulin Ljiljana Kaurić je gradonačelnika i zamjenike upoznala sa radom ogulinskih mažoretkinja. Zahvalila se ogulinskom gradonačelniku i Gradu Ogulinu na podršci koju su im pružili prilikom odlaska na ovu državnu smotru, ali i za podršku koju im ukazuju u realizaciji svih ostalih aktivnosti koje provodi Društvo.

Ovom prigodom gradonačelnik Domitrović pohvalio je predan trud ogulinskih mažoretkinja, napomenuvši kako će Grad Ogulin i dalje svesrdno podržavati i pratiti njihov rad. Uz želju da u budućnosti ostvare još ovakvih, ako ne i boljih rezultata, uručio im je prigodne poklone i priznanja.
Pročitano 677 puta