Petak, 02 Lipanj 2017

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić, dolaskom u Ogulin podržao Dalibora Domitrovića

Napisao/la 
Posljednji dan predizborne kampanje drugog kruga lokalnih izbora, Ogulin je posjetio predsjednik SDP-a, Davor Bernardić. Svojim dolaskom pružio je podršku SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Grada Ogulina, Daliboru Domitroviću i njegovom timu.
Po dolasku u Ogulin, Davor Bernardić je sa svojim je kolegama iz ogulinskog  SDP-a, prošetao Ogulinom, a nakon toga upriličeno je druženje i konferencija za novinare.
Nazočnim članovima stranke i simpatizerima obratio se Dalibor Domitrović naglasivši da je pred nama drugi krug izbora koji nudi mogućnost za bolji Ogulin te za promjene, koje po njegovim riječima, moramo napraviti.  Istakao je da je riječ o povijesnom trenutku u kome žele krenuti u borbu za Ogulin koji će biti grad svih građana sa jednakim šansama.
Obraćanje je završio pozivom biračima da glasom za njega vrate mladost, rad i disciplinu u naš grad.Nazočnima se obratio i predsjednik SDP-a, Davor Bernardić koji je javno pozvao građane da u nedjelju 4. Lipnja izađu na izbore i svoj glas daju kandidatu SDP-a.
Bernardić je istakao da je Ogulin rijetki grad s odličnim geostrateškim položajem koji ne koristi svoje potencijale, kao niti EU fondove.
Dalibora Domitrovića opisao je kao kandidata koji zna što napraviti s Ogulinom, naglasivši da čitav njegov tim ima jasan i do detalja razrađen plan koji nudi radna mjesta, razvitak poduzetničke zone, školstva ali i dostojanstvo umirovljenicima.

Pročitano 2472 puta