Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019

Za Emmu u nedjelju prikupljeno 20.260 kuna i 27 dolara

Napisao/la 
U nedjelju je u dvorištu Frankopanske kule održan veliki humanitarni koncert ogulinskih bendova "Ogulin za Emmu"! Ogulince, koji su se odazvali pozivu na koncert, zabavljali su bendovi Partyano, Master, Alf i Sound Source. Organizator koncerta bila je udruga Oda prijateljstvu u suradnji s Gradom Ogulinom, Zavičajnim muzejom Ogulin, Gradskim društvom Crvenoga križa Ogulin i Zampom, a medijski pokrovitelj bio je Radio Ogulin.

Ogulinci su i ovaj put dokazali da su spremni pomoći sugrađanima u nevolji, pa je tijekom koncerta prodano 895 karata po cijeni od 20 kuna, a uz to donirano je i 2.360 kuna priloga, te 27 dolara. Tako je na koncertu ukupno prikupljeno 20.260 kuna i 27 dolara. Kako doznajemo iz udruge Oda prijateljstvu, navedeni iznos bit će uplaćen na poseban žiro - račun za Emmu.

Okupljenu publiku je, u ime organizatora, pozdravio gradonačelnik Dalibor Domitrović, a, u ime obitelji, riječi zahvale uputila je Emmina učiteljica Ljerka Salopek Bacanović. O svojem putu biciklima prema Vatikanu govorili su Željko Magdić i Ivan Puškarić - Studio, na čiju inicijativu je cijela akcija i pokrenuta. Program je vodio Dubravko Dragičević.

"Svima koji su na bilo koji način pomogli u pripremi i organizaciji ovog humanitarnog koncerta, kao i svim posjetiteljima, veliko HVALA! Ogulin je još jednom pokazao veliko srce, a akcija za Emmu traje i dalje!" - poručili su članovi udruge Oda prijateljstvu.

Inače, prema posljednim podatcima, za Emmu je do sada ukupno prikupljeno 57.389,80 kuna, 189,57 eura i 27 dolara.
Ne zaboravite - humanitarna akcija za Emmu je i dalje u tijeku! Pomozimo zajedno da Emma dobije prijeko potrebno dizalo.
Pročitano 809 puta