Ponedjeljak, 08 Srpanj 2019

Počelo je Ljeto u Ogulinu

Napisao/la  Tina Trivanović; foto - POU Ogulin
Idealna prilika da besplatno naučite plesati salsu, bachatu, discofox, engleski i bečki valcer pružila vam se u subotu navečer. Naime, u sklopu manifestacije Ljeto u Ogulinu održana je besplatna plesna radionica uz pomoć plesne škole Alegria, a u organizaciji Turističke zajednica Grada Ogulina i Pučkog otvorenog učilišta Ogulin.
Mnogi su ostali  ugodno iznenađeni kad su plesne parove vidjeli u gradskom parku, a neki su im se vrlo rado pridružili. Malo su se sramili, ali su uz pomoć agilne voditeljice, naše Ogulinke Katarine Glad, naučili nove plesne korake i kući otišli zadovoljni.
Još uvijek im se stignete pridružiti na ljetnom plesnom tečaju, jer će se on održavati svake subote, s početkom u 20 sati, kod Cesarovca. Ovaj ljetni plesni tečaj samo je uvod u ono što slijedi, a to je plesni vikend koji će se održati od 15. do 18.08. pod nazivom Dance Nature.

U sklopu manifestacije u nedjelju je, pak, u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, održan koncert polaznika 20. Međunarodne ljetne škole gitare Glazbene škole Karlovac. Publici se predstavilo 40-ak mladih gitarista iz Hrvatske i susjednih zemalja koji su donijeli pravu glazbenu poslasticu u naš grad.

Ljeto u Ogulinu večeras se, od 18 sati, nastavlja besplatnim tečajem Practically Speaking English, a održat će se u multimedijalnoj učionici Pučkog učilišta. Predavači će biti stručni suradnici iz SAD-a, a zainteresirane će polaznike, nakon kratkog razgovora na engleskom jeziku, kategorizirati po skupinama (početni, srednji, napredni/poslovni).
Svi polaznici će prilikom kategorizacije dobiti upute za daljnje održavanje tečaja. Radionice će se održavati u prostorima učilišta od 8. do 12. srpnja, od 18:00 do 20:00 sati, te 13. srpnja od 10:00 do 12:00 sati. Prijaviti se možete i večeras na prvoj radionici.

Više o svim sadržajima koje donosi Ljeto u Ogulinu možete pronaći na Facebook stranicama Turističke zajednice Grada Ogulina i Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, a svemu će biti govora i u našem programu.
Pročitano 537 puta