Petak, 31 Svibanj 2019

Luka Cindrić i Kielce u novoj borbi za naslov europskog prvaka

Napisao/la 
Prava sportska poslastica ovaj vikend očekuje sve ljubitelje najtrofejnijeg hrvatskog sporta – naravno riječ je o rukometu. Naime, sutra u Njemačkoj počinje Final four rukometne Lige prvaka. U polufinalu završnog turnira rukometne Lige prvaka, koje se igra 1. lipnja, u Kölnu će igrati  Barcelona i Vardar, te Kielce i Veszprem.

Boje naše zemlje će na ovogodišnjem završnom natjecanju najboljih klubova Europe predstavljati čak šestorica rukometaša. I pitate se sad zašto se ova vijest našla u našim vijestima u kojima govorimo uglavnom o loklanom sportu?! Odgovor je vrlo kratak i jasan – zbog našeg Ogulinca Luke Cindrića, koji će uz Filipa Ivića i Marka Mamića, nastupiti u dresu poljskog Kielcea.

Luka Cindrić je do sada dva puta sudjelovao na Final Fouru, a ponsni je nositelj naslova pobjednika Lige prvaka od prije dvije godine, kada je igrao u redovima Vardara. Radi se o vejrovatno jednom od posljednih nastupa za ovaj poljski klub, jer sudeći po napisima u medijima, Luka će od jeseni nositi dres Barcelone.

Vjerujemo kako 6 hrvatskih reprezentativaca, a posebno naš Luka predstavljaju više no dovoljan razlog da vas ovog vikenda prikuju pred male ekrane.

Evo što je jednom prilikom Luka Cindrić rekao o ogulinskim navijačima:Pripremite navijačke rekvizite i budite ovog vikenda uz našeg Luku. Finale je na rasporedu u nedjelju, 2. lipnja. Sretno Luka!
Pročitano 809 puta