Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 01 Lipanj 2017

Ministrica Gabrijela Žalac dolaskom u Ogulin podržala Sanju Marković

Napisao/la 
Ogulin je danas posjetila ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Gabrijela Žalac. Svojim dolaskom podržala je HDZ-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Grada Ogulina, Sanju Marković i njezin tim. Ministrica je naglasila kako joj je iznimno zadovoljstvo što kao žena može podržati ženu za gradonačelnicu Grada Ogulina, te joj pružiti punu podršku u programu i ostalim aktivnostima koje planira realizirati u narednom razdoblju, a među kojima su i povlačenja sredstva iz EU fondova.
Ogulin po riječima ministrice ima veliku razvojnu perspektivu, ali i već financirane projekte iz fondova što dokazuje i Ivanina kuća bajke koju je obišla.



Nakon razgovora o razvoju turizma i kulture te o projektima, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Ogulina, Sanja Marković, zahvalila se ministrici Gabrijeli Žalac na posjetu i podršci te još jednom naglasila da je njoj i njezinom timu, želja uz pomoć Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ali i Razvojne agencije Karlovačke županije KARLA, u narednom razdoblju povući što više sredstava iz Europske unije.



Obzirom da je na današnjoj SDP-ovoj konferenciji za novinare, protukandidat Sanje Marković na lokalnim izborima za gradonačelnika Grada Ogulina, Dalibor Domitrović, izrazio sumnju u potporu raznih ministarstava i predsjednika Vlade RH, koju po njegovim riječima kandidatkinja HDZ-a posljednjih dana ističe da ima, a on se upitao da li je riječ o potpori koja ruši natječaje, miče sposobne i postavlja podobne, zanimalo nas je kako te izjave i navode komentira Sanja Marković.

Pročitano 3875 puta

Galerija slika