Srijeda, 17 Srpanj 2019

Prezentiran projekt "Recikliraj za bolje sutra"

Napisao/la 
U gradskoj upravi upriličena je početna tiskovna konferecija na kojoj su prezentirane temeljne smjernice i ciljevi projekta pod nazivom "Recikliraj za bolje sutra". Radi se o zajedničkom projektu Grada Ogulina, kao nostitelja, i Općine Plaški, u ulozi sunostitelja. Projekt je u 85%-tnom iznosu financiran sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda.

Kolika je ukupna vrijednost ovog projekta i koji mu je opći cilj doznali smo tijekom tiskovne konferencije od voditelja Igora Trbovića:Od čega se još sastoji ovaj projekt, pitanje je na koje je voditelj Trbović ponudio slijedeći odgovor:Provedba projekta trajati će do 22.04.2020. godine, a naglasak će biti na izobrazno-informativnim aktivnostima.

Kako su te aktivnosti zamišljene otkriva u nastavku Igor Trbović:Prva od važnijih aktivnosti ovog projekta očekuje nas već slijedeći tjedan, točnije 23. srpnja u Plaškom i 24. srpnja u Ogulinu, kada će biti obilježen Dan zaštite prirode.

Tiskovnoj konferenciji nazočili su gradonačelnik Dalibor Domitrović, njegovi zamjenici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, predstavnici ogulinskih odgojno - obrazovnih ustanova, Turističke zajednice Grada Ogulina, ogulinskog SKG-a, te zaposlenici stručnih službi Grada Ogulina i predstavnice karlovačke udruge Turbina promjena.

Na samom kraju tiskovne konferencije nazočnima se obratio gradonačelnik Domitrović, između ostalog, istakavši:

Pročitano 809 puta