Utorak, 09 Srpanj 2019

Biciklima do Vatikana i natrag za Emmu

Napisao/la 
Dvojica naših sugrađana krenuli su u utorak biciklima iz Ogulina, preko Zagreba, do Vatikana i natrag. Radi se o Željku Magdiću i Ivanu Puškariću koji su, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, krenuli u novi podvig s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za petnaestogodišnju djevojku Emmu Vučić iz Ogulina koja je već 3 godine nepokretna. Ona živi u kući na prvom katu, te joj je potrebno dizalo koje košta oko 90 tisuća kuna, plus PDV.

Brigu o vođenju prikupljanja sredstava preuzela je ogulinska Udruga "Oda prijateljstvu” koja je otvorila poseban podračun u Erste banci, IBAN HR1024020061500070219 , na koji se i dalje mogu uplaćivati donacije. Prikupljeni iznos i zahvale uplatiteljima bit će objavljeni po završetku akcije krajem srpnja.

Ispraćaju biciklista nazočili su naši sugrađani i gosti iz Francuske koji su se tu zatekli, a prije odlaska na put uručili su dva bicikla za dvoje ogulinskih učenika, koje su kupili Općina Saborsko i Lovačko društvo Kuna iz Drežnice.

Sretan put u ime Grada Ogulina poželjela im je zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja.
Pročitano 612 puta