Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 08 Srpanj 2019

HEP nam isključio struju na odašiljaču

Napisao/la 
"Obavještavamo Vas da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, od 8.07.2019 do 12.07.2019. u vremenu od 8,00 do 17,00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti Vaš odašiljač na Kleku" - stoji u obavijesti koja je stigla na službeni email Radio Ogulina iz ogulinske Elektre, u petak, 5. srpnja u 10,59 sati.

Istog dana smo reagirali, te uputili odgovor u Elektru, ističući da Radio Ogulin ima obvezu ispunjavati programsku shemu i realizirati program koji nadzire Agencija za elektroničke medije.
Osim toga, imamo i obvezu prema našim poslovnim partnerima, jer prema ugovorima i narudžbama moramo emitirati njihove programske sadržaje.
Ukoliko to ne ostvarimo mogli bismo imati negativne posljedice za naš rad, te smo ih izvjestili da za potrebe našeg odašiljača osiguraju rezervno napajanje električnom energijom.

Na naš odgovor iz Elektre više nismo primili nikakvu službenu obavijest, a naš odašiljač je ostao bez električne energije danas prije podne, iza 9 sati, kada smo već pomislili da su od radova odustali.
Naravno, uputili smo još jedan prigovor, u kojem smo naveli da smo, s obzirom da nam nisu dostavili nikakav odgovor, vjerovali da su shvatili ozbiljnost situacije i da su odustali od radova.
Međutim, bez ikakvog dodatnog objašnjenja ili poziva, danas su našem odašiljaču isključili struju i onemogućili nam normalan rad.

Stoga, poštovani slušatelji, vama upućujemo ispriku, a s HEP-om ćemo morati "razgovarati" putem nadležnih institucija i tražiti nadoknadu za izgubljenu štetu.
Pročitano 966 puta