Četvrtak, 13 Lipanj 2019

Ogulinski SKG bogatiji za mobilno reciklažno dvorište

Napisao/la 
Grad Ogulin, točnije tvrtka Stambeno komunalno gospodarstvo, bogatije je za mobilno reciklažno dvoršte. Naime, u četvrtak prijepodne je izvršena primopredaja mobilnog reciklažnog dvorišta. Primopredaji su nazočili graonačelnik Dalibor Domitrović, njegovi zamjenici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, načelnik Općine Plaški Pero Damjanović i njegov zamjenik Ivan Šego, te prokuristica SKG-a Sanja Tomić.

Mobilno reciklažno dvorište je kupljeno od tvrtke Tehnix za potrebe zbrinjavanja razvrstanog otpada na području Grada Ogulina i Općine Plaški.
Ključeve je gradonačelniku Domitroviću i načelniku Damjanoviću uručio predstavnik ove tvrtke, a potom je upriličena kraća tiskovna konferencija.

Nazočnim novinarima prvi se obratio ogulinski gradonačelnik, istakavši kako je ovo još jedan veliki korak u zbrinjavanju otpada nakon čega će uslijediti izgradnja fiksnog reciklažnog dvorišta. U nastavku je gradonačelnik istakao:



Veliki je ovo iskorak za Općinu Plaški, a načelnik Pero Damjanović kaže:



Zadovoljstvo nije krila niti prokuristica ogulinskog Stambeno komunalnog gospodarstva Sanja Tomić. U svom obraćanju novinarima je poručila:



Sanja Tomić je zaključno pojasnila način na koji će se novo mobilno reciklažno dvorište koristiti:

Pročitano 973 puta