Četvrtak, 01 Lipanj 2017

Luka, Ogulin je uz tebe!

Napisao/la 
U Final Four rukometne Lige prvaka Hrvatska će imati čak sedam igrača i jednog trenera u borbi za titulu. Još se jednom pokazalo kako je Hrvatska istinska rukometna velesila. Tako će na završnom turniru Lige prvaka koji se igra u njemačkom Kölnu 3. i 4. lipnja nastupiti čak šest aktualnih reprezentativaca - u redovima mađarskog prvaka Veszprema to su golman Mirko Alilović, Ivan Slišković (nema ga zbog bolesti), Marko Kopljar i Renato Sulić (umirovljeni reprezentativac), u PSG-u je Luka Stepančić, a trener je Zvonimir Noka Serdarušić, dok za Vardar igraju Luka Cindrić, Igor Karačić i Ivan Čupić. Jedino u redovima Barcelone nema niti jednog hrvatskog rukometaša.

'Ovo je povijesni uspjeh kluba, za to smo radili i pripremali se cijelu sezonu. Svi smo u odličnoj formi. Bez obzira na to što smo prvi put na Final Fouru, mislim da ćemo svima biti vrlo neugodan protivnik', rekao je Luka Cindrić.

Nema sumnje da će mnogi sugrađani ovog vikenda biti pred televizijskim ekranima i navijat za našeg Luku koji će u redovima Vardara nastojati stići do prvog povijesnog trofeja. Luku će u Njemačkoj pratiti i nekoliko njegovih vjernih prijatelja i na taj način dati mu potporu svih njegovih sugrađana koji vjeruju da će njihov “Klica“ stići do najsjajnijeg postolja.
Pročitano 4113 puta